Effektiv hjemmeside som kommer frem på Google

Hjemmeside - Pris kr. 14.000

Nu har du chancen for at få dig en professionel hjemmeside, som virker.
Vi har skruet prisen helt i bund, da vi frygtelig gerne vil have dig som kunde - derfor kan du nu købe vores standard hjemmeside for kun kr. 14.000.

Det får du:

- en flot hjemmeside
- grundlæggende søgemaskineoptimering mod Google
- 1-20 emailadresser (f.eks. kontakt@ditdomæne.dk)
- Opsætning af 1-20 sider.
- 1 domæne (f.eks. ditdomæne.dk)
- mulighed for webmail
- ugentlig backup
- spamfilter
- 500 MB Webhotel

Har du behov for andet/mere kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre - vi kan lave stort set alt på en hjemmeside.

Hosting af hjemmesiden koster kr. 2.400/år og inkluderer support, rådgivning, backup. Udover dette, bør den eneste anden udgift på hjemmesiden være de kr. 45/år, man betaler for sit domænenavn.

Ring nu på telefon: (+45) 40 42 32 34 eller

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Andre funktioner/tilkøb

Til vores standard hjemmesidepakke er der et væld af forskellige tilkøb, som kan give flere besøgende til dit site.
Alle priser er ekskl. moms:

Blog/Nyhedssektion - kr. 1.500

Med en blog eller nyhedssektion har du mulighed for at holde din hjemmeside aktiv. Regelmæssig opdatering er en vigtig del af søgemaskineoptimering. Hvis man skriver en nyhed eller artikel omkring et emne der relaterer til hjemmesidens emne, så vil Google være mere tilbøjelig til at give din hjemmeside gode placeringer. Læs mere

Webshop/Internetbutik - kr. 7.000

Med en webshop har du mulighed for at tage imod betalingskort som Visa, Dankort osv. Vær opmærksom på at man skal have en aftale med PBS og en betalingsgateway for at åbne en webshop. Alternativt kan den sættes op til at modtage kort via Paypal. Læs mere

Nyhedsbrev/Newsletter - kr. 950

Med et nyhedsbrev giver du dine gæster mulighed for at skrive sig op til at modtage en email fra dig. Her designer vi en skabelon, så du nemt og sikkert kan sende en nyhedsmail ud til hundredevis af kunder. Læs mere

Slideshow/Bevægende bannere/Animationer

Hvis vi skønner, det passer sitet, laver vi ofte et forsidebanner med 3-4 bannere, som automatisk bladres imellem via en eller anden effekt. Dog skal det nævnes at disse bannere er indhold, og dermed i princippes skal leveres af kunden, hvis ikke andet er aftalt. Vores grafikere kan dog bestilles til at fremstille disse bannere, hvis man ønsker at bruge lidt ekstra på dette.
Desuden kan der bestilles yderligere bevægelige animationer og lignende, hvis man ønsker disse. Vi kan producere dem til en fornuftig pris, men den varierer meget i forhold til den ønskede opgave.

Galleri - kr. 1500

Få et galleri som smukt fremviser dine billeder. Prisen inkluderer optimering, tilskæring af op til 12 fotos samt opsætning af galleri.

Sprogmodul - kr. 1.750/sprog

Sprogmodulet giver dig mulighed for at oversætte dit indhold til fremmedsprog, så en tro kopi af den originale side vises på fremmedsproget. Læs mere

Søgemaskineoptimering, avanceret - kr. 1.100/time

Giver din hjemmeside bedre placeringer på Google, når potentielle kunder søger efter det du sælger. Læs mere

Opdatering af hjemmeside - kr. 350/time

Opdatering af eksisterende indhold er inkluderet i hostingprisen
Ofte kan vi lave opdateringer hurtigere, flottere og billigere, end hvis du betaler andet personale for at lave arbejdet. Med os som webmaster er du sikker på, at hjemmesidens indhold altid står flot og indbydende for de besøgende. Vi tager ikke kr. 350/opgave, men noterer hvor lang tid, vi benytter på de enkelte opgaver. Vi kan derfor nå rigtigt mange opdateringer på en time. 

Grafik/tryksager - kr. 350/time

Vi kan lave stort set alt indenfor tryk. Vi sender den færdige fil til trykkeriet, som hurtigt laver trykarbejdet og sender det direkte til dig.

Tekstforfatning - kr. 550/time

Med os som tekstforfattere er du sikker på en indbydende og velformuleret tekst.
Når først vi har ledt potentielle kunder ind på din hjemmeside, er det næste skridt at få dem til at sende jer en forespørgsel. Dette gøres bl.a. med en velformuleret salgstekst.

Softwareudvikling - kr. 1.100/time

Har du en idé til en funktion eller et program, som kunne hjælpe din dagligdag, så lad os give dig et uforpligtende tilbud.
Vi har god erfaring med udvikling af forskellige funktioner.

Eksempler

hlseksempel


triops


euroeksempel


trineeksempel


Rubjerg Byg - Løkken